Tudi letos organiziramo piknik za vse doktorske študente in raziskovalce na začetku kariere, ki bo potekal v torek, 20. junija 2017, od 18. ure dalje na piknik prostoru Študentskega kampusa (Pivovarniška ulica 6).

V sproščenem vzdušju bomo poklepetali o raziskovanju, življenju in sploh vsem. Obenem bomo tudi predstavili vprašanja, s katerimi smo se v Mladi akademiji spoprijemali v preteklem letu ter tista, ki nas čakajo v naslednjem. V okviru piknika bo potekala tudi skupščina, na kateri bomo izvolili člane upravnega odbora društva za prihodnje mandatno obdobje. Če vas zanima bolj aktivno sodelovanje v Mladi akademiji, nas prosim kontaktirajte pred piknikom.
 

Prijava na piknik

Ker želimo, da bi se piknika udeležili v čim večjem številu, smo lani ukinili članarino in prijavnino za piknik. Tudi letos se na piknik lahko prijavite brezplačno – zadostuje prijava preko spodnjega obrazca.

Kljub temu za najem prostora ter nakup hrane in pijače zbiramo prostovoljne prispevke v poljubni višini. Lahko v gotovini na pikniku ali pa jih nakažete na tekoči račun društva:

Društvo Mlada akademija
Jamova cesta 39
1000 Ljubljana
IBAN: SI56 0430 2000 2028 545
Banka: Nova KBM
V polje namen vnesite “piknik”.
 

Skupščina

Z letošnjim študijskim letom se zaključi delovanje obstoječega upravnega odbora Mlade akademije. Na podlagi 13. člena statuta Mlade akademije objavljamo javni razpis za vodenje Mlade akademije v mandatnem obdobju 2017-2019. Na razpis se lahko prijavi vsak državljan republike Slovenije, ki je bodisi doktorski študent ali podoktorski raziskovalce in je hkrati redni član Mlade akademije.

Vse zainteresirane, ki bi se radi aktivno udejstvovali in sodelovali pri projektih Mlade akademije, vas zanima upravljanje socialnih omrežij, vodenje komunikacije z javnostjo, organizacija dogodkov ali visokošolska in raziskovalna politika, vabimo, da izpolnite kandidaturo za volitve v UO Mlade akademije in jo oddate najkasneje do 12. 6. 2017. Vse kandidate bomo pred volitvami povabili na uvodni sestanek, da pravočasno spoznate tekoče projekte in sodelujočo ekipo.

Predlagani dnevni red:

  1. Izvolitev upravnega odbora in nadzornega sveta spremenjenega društva.
  2. Razno.

Vse člane Mlade akademije vljudno vabimo, da se udeležijo skupščine.

Dodatne točke dnevnega reda lahko najkasneje 8 dni pred skupščino skupaj z gradivom in predlogi sklepov pošljete na info@mladaakademija.si. Priložnost za razpravo o ostalih temah bo seveda tudi pod točko razno.

Ljubljana, 5. junij, 2017