Med 3. in 5. marcem 2021 smo v soorganizaciji s programom OMRA organizirali prvi dogodek o pomenu duševnega zdravja doktorskih študentov in raziskovalcev na začetku kariere.

Z dogodkom smo naslovili že prisotne vzroke in posledice duševnih stisk ter izpostavili pomembnost preprečevanja njihovega zaostrovanja. Z udeleženci smo spregovorili o njihovih težavah ter jim v okviru delavnic ponudili občutek varnosti in nadzora z veščinami, ki jim bodo omogočale učinkovitejše soočanje in uspevanje v vsakdanjem ter profesionalnem življenju.

Zahvaljujemo se Nacionalnemu inštitutu za biologijo, Kemijskemu inštitutu in Ustanovi Slovenska znanstvena fundacija za finančno podporo pri izvedbi dogodka.

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili in tako sooblikovali dogodek. Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato vas prosimo, da nam svoje vtise o dogodku napišete na naslednji povezavi. Če pa ste dogajanje zamudili, si lahko predavanja in okrogle mize ogledate na našem YouTube kanalu.

Zaradi velikega zanimanja in aktualnosti teme bomo v oktobru 2021 organizirali drugi dogodek na temo duševnega zdravja. Lepo vabljeni!

Organizacijski odbor